Regjistrimi i anijeve në Emiratet e Bashkuara Arabe

 • E vlefshme në mbarë botën
 • Regjistrimi i përkohshëm në 5-7 ditë
 • Kosto e ulët e konfigurimit
 • Rinovime të lehta
 • Regjistrimi zyrtar i flamurit
 • Për private, barka dhe komerciale
 • Nuk ka tarifa të fshehura - çmimi gjithëpërfshirës
 • Përfshin licencën tuaj të identifikimit
 • Regjistrimi është i vlefshëm për 1 vit

 


Regjistro një varkë në Emiratet e Bashkuara Arabe

Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Emiratet e Bashkuara Arabe

Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Emiratet e Bashkuara Arabe

Qeveria e Emirateve të Bashkuara Arabe mandaton regjistrimin e të gjitha anijeve dhe skive jet, me një proces të thjeshtuar që synon të lehtësojë pronarët e anijeve private në marrjen e regjistrimit efikas. Për të përfunduar regjistrimin, pronarët e varkave duhet të japin detaje thelbësore rreth anijeve të tyre, të tilla si emri, gjatësia dhe informacioni i motorit, së bashku me dëshminë e pronësisë.

Pranueshmëria për regjistrimin e anijeve në Emiratet e Bashkuara Arabe shtrihet për këdo që zotëron një varkë dhe u përmbahet kushteve të përcaktuara nga departamenti i regjistrimit. Ky regjistrim shërben për qëllime thelbësore, duke kontribuar në sigurinë, sigurinë dhe zbatimin efektiv të rregulloreve detare. Kërkesat dhe procedurat specifike për regjistrimin e varkave mund të ndryshojnë në varësi të llojit dhe madhësisë së anijes.

Cilat janë avantazhet kryesore të regjistrimit nën flamurin e Emirateve të Bashkuara Arabe:

 • Njohja Ndërkombëtare: Shteti prestigjioz i flamurit për njohje globale.
 • Përfitimet tatimore: Mjedis i favorshëm tatimor për përfitime të mundshme financiare.
 • Lehtësia e regjistrimit: Procesi i drejtpërdrejtë i regjistrimit në një mjedis miqësor për biznesin.
 • Qasja në Shërbime: Industri detare e zhvilluar mirë me shërbime profesionale.
 • Siguria dhe Stabiliteti: Vend politikisht i qëndrueshëm me një angazhim për sigurinë detare.
 • Pronësia fleksibël: Lejon struktura të ndryshme pronësie që t'i përshtaten preferencave individuale.
 • Opsionet e ekuipazhit: Disponueshmëria e anëtarëve të kualifikuar të ekuipazhit për funksionimin e qetë të jahtit.
 • Mundësitë e lundrimit: Vendndodhja strategjike ofron qasje në baza të ndryshme dhe tërheqëse për lundrim.
 • Atraksione kulturore dhe rekreative: marina luksoze, pajisje dhe skena të gjalla sociale për pronarët e jahteve.
 • Rritja e vlerës së rishitjes: Reputacioni pozitiv kontribuon në vlerën potenciale më të lartë të rishitjes.

Cila është procedura për të regjistruar një varkë në Emiratet e Bashkuara Arabe?

Regjistrimi është i lehtë dhe i drejtpërdrejtë.

 • Ju lutemi bëni një porosi online
 • Paguani tarifën e regjistrimit
 • Na jepni të gjitha dokumentet e nevojshme
 • Ne do t'ju dërgojmë dokumentet për t'u nënshkruar

Regjistrimi ose regjistrimi i jahteve të Emiratet e Bashkuara Arabe në Poloni (shih fund të faqes)

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj në Emiratet e Bashkuara Arabe ose në 30 juridiksione të tjera të regjistrimit me flamur. Si kompania më e madhe e regjistrimit të flamurit, ne kemi shumë përvojë në regjistrimin e jahteve në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Kur regjistroni varkën tuaj, është e rëndësishme që fillimisht të diskutoni me një specialist të regjistrimit të varkave vendin më të mirë për ta bërë këtë. Kjo zgjedhje do të varet nga një sërë faktorësh duke përfshirë; lloji i përdorimit (varkë private, e zhveshur ose komerciale), madhësia dhe tonazhi i varkës suaj, në pronësi private ose korporative dhe edhe nëse VSAT është paguar (nëse është në Evropë).

Filloni duke na kontaktuar dhe na jepni një shpjegim të shkurtër të rrethanave tuaja personale. Më pas mund t'ju këshillojmë se ku të regjistroni varkën tuaj. Kombësia juaj NUK ka rëndësi pasi ka shumë vende me regjistër "të hapur" që do të pranojnë pronarë varkash nga çdo vend!

Një rekomandim është: regjistroni varkën tuaj në Poloni nga 420 €, - dhe është e vlefshme për jetë (pa kosto rinovimi) A keni nevojë për një regjistrim të flamurit të Bashkimit Evropian që është i vlefshëm në mbarë botën dhe është i disponueshëm për të gjitha kombësitë? Ne mund t'ju ofrojmë një regjistrim të flamurit polak (BE). Ky regjistrim është i vlefshëm për gjithë jetën e varkës dhe për këtë arsye nuk do t'ju duhet të rinovoni dokumentet tuaja. Regjistrimi polak është një regjistrim aktual i flamurit të anijes dhe është i vlefshëm në të gjithë botën pa kufizime.

I gjithë procesi është shumë i thjeshtë, pasi nuk keni nevojë për një sondazh me jahte dhe ne mund të organizojmë një regjistrim provizor plotësisht të vlefshëm brenda 2 ditësh. Kostoja është nga 420 €, - kjo është gjithëpërfshirëse dhe një tarifë një herë pa tarifë rinovimi.

Ju mund të lexoni të gjitha detajet këtu: https://www.polish-yacht-registration.com/

Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara